Ofte stilte spørsmål

SEO står for "søkemotoroptimalisering". Dette handler om å gjøre nettsiden din så synlig som mulig for søkemotorer som Google, slik at den dukker opp høyt i søkeresultatene når folk søker etter relaterte søkeord. Dette kan for eksempel gjøres ved å inkludere relevante søkeord i innholdet på nettsiden, ha en god struktur på nettsiden og ved å få andre nettsider til å lenke til nettsiden din. Målet med SEO er å øke trafikken til nettsiden din ved å gjøre den lettere å finne for søkemotorer og brukere.
Våre tjenester har ulike priser avhengig av omfanget av arbeidet som skal utføres. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger tilpasset våre kunders individuelle behov og økonomi. For en nærmere vurdering av kostnadene for våre tjenester, ber vi dere ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi vil gjerne diskutere deres spesifikke behov og utarbeide et tilbud som reflekterer omfanget av arbeidet.
Vi sikrer våre kunders data og systemer gjennom en kombinasjon av tekniske løsninger og gode rutiner for informasjonshåndtering. Dette inkluderer å bruke sikre krypteringsmetoder, implementere ulike innloggingsbeskyttelser og periodisk utføre sikkerhetstester. Vi har egne rutiner for å håndtere eventuelle sikkerhetsbrudd. Vi tar sikkerheten til våre kunders data og systemer svært alvorlig, dette for å sikre at deres informasjon forblir beskyttet.
Vi mener at det kan være svært fordelaktig for bedrifter å ha en egen nettside. En egen nettside gir bedriften mulighet til å presentere seg selv på en profesjonell måte, øke sin synlighet på nettet og gi potensielle kunder enkel tilgang til informasjon om bedriftens produkter og tjenester. I tillegg kan en nettside fungere som en plattform for kundekommunikasjon og tilbakemeldinger, samt tilby muligheter for å skape leads og øke salget. Derfor anbefaler vi at bedrifter vurderer om en egen nettside kan være en lønnsom investering for deres virksomhet.
Vi forstår at behovene til en bedrift kan endre seg over tid, og vi er alltid villige til å gjøre revisjoner eller endringer i omfanget av et prosjekt etter behov. Dersom en klient ønsker å gjøre endringer i omfanget av sitt prosjekt, vil vi jobbe sammen med dem for å bestemme den beste fremgangsmåten og eventuelle endringer i tidsplanen og budsjettet som følge av dette.
Ja, vi tilbyr teknisk support og vedlikeholdsavtaler for å sikre at produktet opprettholder sin optimale ytelse etter lansering.
Vi har et mål om å oppnå tilgjengelighet for alle brukere ved å ha skjermleserstøtte og tastaturnavigasjon på alt vi leverer for å sikre universell tilgjengelighet.