Våre tjenester

Ikke bare fokuserer vi på brukervennlige tjenester for våre kunder. Sikkerhet er også noe vi prioriterer, alle våre tjenester blir testet nøye før de blir levert. Vi mener det er viktig å ivareta digital sikkerhet blant alle våre brukere, derfor tester vi våre tjenester jevnlig. Dette er ikke en ekstra kostnad for noen av våre tjenester, men heller en form for kvalitetssikring for å opprettholde tilliten.

Nettside

Tjeneste ikon

Vi tilbyr utvikling av både statiske og dynamiske nettsider. Alle våre nettsider er responsive, noe som garanterer at brukerne vil få en optimal brukeropplevelse uavhengig av hvilken enhet de benytter, enten det er en PC, nettbrett eller mobil.

App

Tjeneste ikon

Vi tilbyr utvikling av apper for ulike plattformer. Uansett om dere har behov for en plattform-spesifikk app eller en app som kan brukes på flere plattformer, vil vi være i stand til å imøtekomme deres behov.

Apper vi har levert:

Kanskje vi får mulighet til å lage vår første App til din bedrift?

Skrivebordsprogram

Tjeneste ikon

Vi utvikler skrivebordsprogrammer for ulike plattformer. Dersom dere ønsker å benytte dere av våre tjenester, ber vi dere å fylle ut vårt skjema for å kontakte oss. Vår brede kunnskap og erfaring innen IT kan være det din bedrift trenger for å nå sine mål.

Skrivebordsprogrammer vi har levert:

Kanskje vi får mulighet til å lage vår første Skrivebordsprogram til din bedrift?

3D Visualisering

Tjeneste ikon

Vi tilbyr 3D bilde-visualiseringer på de aller fleste bransjer som f.eks. bygningsrelaterte prosjekter, maskiner og varer.

3D Visualiseringer vi har levert:

Kanskje vi får mulighet til å lage vår første 3D Visualisering til din bedrift?

Design

Tjeneste ikon

Trenger dere en bedrifts-logo, brukeropplevelse (UX)- og/eller brukergrensesnitt (UI)-design på et nytt eller allerede eksisterende prosjekt? Vi tilbyr alt av design-relaterte tjenester.

Designer vi har levert:

Kanskje vi får mulighet til å lage vår første Design til din bedrift?